Gennem de sidste 10 år her jeg været i Kina 50+ gange i forretningsøjemed. Jeg kan derfor også tilbyde adgang til et stort og pålideligt netværk samt indføring i, hvilke do´ and dont´s man skal være opmærksom på i den kinesiske kultur. Mine erfaringer stammer fra:

TOKYO JANE 2005- 2014. Premium brand for accessories. TOKYO JANE gik fra ide til to-cifret millionomsætning, med 8 medarbejdere og et salg i 11 lande på 6 år. Her opnåede jeg erfaring med blandt andet udvikling af distributionskanaler, optimering af messedeltagelse, samarbejde med kinesiske producenter samt med overgangen fra opstartsvirksomhed til etableret brand. Opstarten og udviklingen af TOKYO JANE var langt mere interessant for min partner og jeg end den efterfølgende drift. Derfor valgte vi i 2014 efter en række succesfulde år at lukke Tokyo Jane og drage mod nye eventyr. 2001 – 2002. Special Solutions, salg af customized marmor- og granitløsninger til arkiteter, indretningsarkitekter og velhavende privatpersoner. Bosat i Frankrig ved Nice i halvandet år.

Ultimo 2002 – ultimo 2005. Dell Computers: Key account manager for virksomheder med 5-50 ansatte, salg af netværksløsninger, servere og øvrig hardware, lå stort set uden undtagelse i top 3 ud af 50 sælgere.

Eksporttekniker uddannet på Niels Brock, dimitteret i 1999.